Koeweistraat 6 | 4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418 - 63 81 80
Fax 0418 - 63 81 77
info@jarnovastgoedbv.com
 
  Jarnovastgoedbv
   

 

Bedrijfspand / Kantoor te Waardenburg aan de A2 (verkocht)
(Verkocht feb 2018) Bedrijfspand gelegen aan de Koeweistraat 10 op bedrijven terrein Slimwei te Waardenburg. Het geheel vrijstaande object bevindt zich op een zichtlocatie vanaf de rijksweg A2, Amsterdam- Maastricht. (voorheen Selecta)

Bedrijfspand gelegen aan de A2 zicht locatie.

Te huur Bedrijfspand gelegen aan de Koeweistraat 10 op bedrijven terrein Slimwei te Waardenburg. Het geheel vrijstaande object bevindt zich op een zichtlocatie vanaf de rijksweg A2 (Amsterdam - Maastricht). Het bedrijventerrein Slimwei is gelegen op een aantrekkelijke afstand van het kruispunt A15 en A2 en nabij de afslag Waardeburg.

De aanwezige infrastructuur is goed te noemen, bereikbaar via 2 op-afritten A2. Ook de bereikbaarheid met openbaarvervoer is goed bushalteplaatsen zijn op slecht 2 min loopafstand. In de straat zijn enkele parkeerplekken, op het eigen terrein zijn 46 parkeerplekken.
Het gehele pand is in 1994 gebouwd en bestaat uit een bedrijfshal van ca. 2100m2 met een vrije hoogte van 6 meter die uitermate geschikt is voor opslag/ distributie en of productie werkzaamheden.

Het kantoor gedeelte bestaat uit op de begane grond ca. 475 m2 met entree, toiletten en pantry en kantoren. Op de eerste verdieping die middels royale trap bereikbaar is vanuit de entree, bevinden zich nog eens voor ca 495m2 aan kantoor ruimtes.

Afwerkingen: De kantoorruimtes zijn voorzien van kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing(draai-kiep), betonvloeren voorzien van vloerbedekking, vinyl en in de sanitaire ruimtes voorzien van tegels. Geïsoleerd stalen dak voorzien van lichtstraten en metal-stud wanden.

De bedrijfsruimten is voorzien van betonvloeren, verticaal gemonteerde gevelelementen voorzien van isolatie en een plat stalen dak voorzien van isolatie. In de bedrijfshal zijn vier overhead deuren gemonteerd die aan de koeweistraat zijde bereikbaar zijn. Het pand is aangesloten op de gebruikelijke nutsvoorzieningen.

De kantoren zijn voorzien van koeling en radiatoren verwarming, De Bedrijfsruimte is voorzien van heathers. Daarnaast is het pand ook voorzien van zonwering, alarmsysteem en een BMI istallatie. 

Huurprijs
€ ......... te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde BTW. Servicekosten: Huurder dient rechtstreeks en voor eigen rekening zorg te dragen voor levering van nutsvoorzieningen en overige instanties, tevens zullen kosten voor onderhoud diverse technische installatie’s en groen en keuringen voor rekening huurder komen.


Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van (minimaal) 3 kalendermaanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

BTW
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.vorige pagina
     

© 2019 • Jarnovastgoedbv • disclaimer