Koeweistraat 6 | 4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418 - 63 81 80
Fax 0418 - 63 81 77
info@jarnovastgoedbv.com
 
  Jarnovastgoedbv
   

 

Woning kleinwijk Nistelrode te koop-
meer>

Kasteelpark Ammerzoden nu in de verkoop
Laat je droomhuis realiseren op een royale kavel naar keuze bij Kasteelpark Ammerzoden.

Laat je droomhuis realiseren op een royale kavel naar keuze bij Kasteelpark Ammerzoden. De ligging van de woningen is ideaal. Je woont landelijk in het prachtige rivierenlandschap van de Bommelerwaard. Maar ook centraal bij de A2, dichtbij het winkelcentrum en op een steenworp afstand van het gezellige ’s‑Hertogenbosch. In dit hoogwaardige, intieme villapark in het gastvrije Ammerzoden kun je ontspannen wonen in alle rust en ruimte.

Dankzij de unieke ligging kun je direct vanuit je eigen woning wandelen en fietsen in een prachtig groen landschap met het Kasteel Ammersoyen als historische blikvanger. Ook kun je je uitstekend vermaken op het water in de omgeving. Zie jij jouw familie al surfen, zwemmen, vissen of met een bootje varen op de Maas? Dat wordt ontspannen leven en thuiskomen.

www.kasteelparkammerzoden.nl

Brochure Kasteelpark Ammerzoden
Ontwikkeling 12 percelen Kasteelpark aan de achterstraat te - Ammerzoden

Uitgegeven: 09 december 2014

KERKDRIEL - “De afgelopen jaren is te weinig gebouwd in Ammerzoden,” aldus wethouder Gerard van den Anker. Nu geeft de gemeente Maasdriel groen licht voor meerdere projecten, zodat in kort tijdsbestek extra woningen kunnen worden gerealiseerd. Dit moet de leefbaarheid van Ammerzoden een flinke impuls geven.

Dinsdag 9 december ondertekende wethouder Van den Anker een overeenkomst met Jarno Vastgoed BV over de ontwikkeling van het project Kasteelpark.

Het gaat om twaalf ruim opgezette kavels in een parkachtige omgeving met veel groen. Op 17 december geeft de wethouder het officiële startsein voor woningbouwplan Zwin/Pasnagelhof waarbij zeven woningen in gevarieerde prijsklassen worden gebouwd.

Met de bouw van nieuwe woningen hoopt de gemeente Maasdriel de jeugd in Ammerzoden te houden, leegloop van het winkelcentrum tegen te gaan en voorzieningen als de brede school gezond te houden.

Bron: www.mooimaasdriel.nl 

Krantenbericht Kasteelpark Ammerzoden


Luxe appertement in Torrequebrada Beach, Benalmadena Costa - Spanje
meer>

     

© 2021 • Jarnovastgoedbv • disclaimer